PRIGRLI ŽIVOT

Život sa svojom nepredvidljivosti najveći je od svih izazova. Ako ga želimo živjeti, nema nam druge nego prihvatiti ga u potpunosti, sa svim dobrim i lošim, a i s onime što ne razumijemo.

Zdravstveni problemi, koji nas često zadese kada najmanje očekujemo, dubinski nas mijenjaju na fizičkoj i psihičkoj razini. Među prvim pitanjima koja nam se tada nameću su: „Tko sam sada ja?“ i „Kako će mi život sad izgledati?“

Koliko god neke dijagnoze sa sobom donosile objektivna fizička ograničenja, na mnoga od njih možemo utjecati svojom voljom i pobjedničkim načinom razmišljanja.

Zašto „Prigrli život“?

To je poziv na život u punini. To su dvije male riječi u kojima je sadržana velika snaga i ultimativni odabir svakog čovjeka: biti promatrač života ili prihvatiti izazove i postati junak vlastite priče.


 

To je cilj koji postavljamo sebi, ali ne želimo tu stati – svojim načinom života i poslovanja na to želimo potaknuti i druge. Zato se uvijek trudimo osmisliti cjelovita rješenja. Ne pružamo samo dobar proizvod, već i stalnu motivaciju i podršku u svemu što vam u ovom trenutku treba kao i u podvizima na koje se odvažite.

Za nas je junak onaj koji je odabrao svoj put bez obzira na okolnosti koje mu nisu sklone. Napredak postiže ponekad frustrirajuće sporo, a ponekad iznenađujuće brzo. No sve ga to čini jačim i daje mu zalog hrabrosti za sljedeći cilj koji je viši, teži, izazovniji.

On je junak u svojoj životnoj priči. Ne zbog visine cilja, već zbog visine prepreke. On je junak i u našoj priči. Želimo sa svima podijeliti njegova postignuća jer inspirira nas i ostale koji su tek na početku tog puta. On nam dokazuje da uspjeh nije samo moguć, on je realan. Samo trebamo prigrliti život!

Uzorci u vašoj košarici

ISPORUKA

Molimo popunite svoje podatke i mjesto na kojem želite dostaviti uzorke.Vaše uzorke obrađujemo i isporučujemo besplatno.

Vi ste *

Molimo odaberite tip korisnika

Ime *

Molimo unesite vaše ime!

Prezime *

Molimo unesite vaše prezime!

Koje proizvode koristite?

E-ail adresa *

Telefon

Broj telefona je obavezan!

Adresa *

Molimo unesite vašu adresu!

Poštanski broj *

Molimo unesite poštanski broj!

Grad *

Molimo unesite naziv grada!

Država *

Molimo unesite državu!

GDPR*

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate Opća pravila za zaštitu osobnih podataka* GDPR je obavezno polje!