Lentismed - iz medija

Lentismed je tvrtka specijalizirana za proizvodnju medicinskih proizvoda u niši urinarnih katetera. Lentismed već niz godina bilježi rast uspješnog poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji.

Jedna je od rijetkih domaćih tvrtki, proizvođača, koja se sa svojim proizvodima probila na inozemno tržište u visoko kompetitivnoj grani medicinskih proizvoda.

Lentismed je nastupio na medicinskom kongresu EAU19 koji se održavao od 15. do 19. ožujka 2019. godine u Barceloni.

Riječ je o najznačajnijem stručnom i znanstvenom događanju Europske asocijacije urologa koje svake godine okuplja 15 tisuća liječnika, specijalista urologije.

Lentismed - iz medija
Lentismed - iz medija

Najznačajniji stručni i znanstveni događaj ‘Europska asocijacija urologa’ održao se 15. do 19. ožujka 2019. godine u Barceloni.

Lentismed je, kao jedina hrvatska tvrtka, predstavio sve prednosti svojih novih katetere te na taj način promovirao i našu zemlju.

Lentismed je ponosan na sudjelovanje u projektu Iskustvo zlata vrijedi 2019 kojeg je Poslovni dnevnik sedmu godinu  zaredom organizirao u suradnji s tvrtkama partnerima.

Iskustvo zlata vrijedi, projekt Poslovnog dnevnika koji studentima omogućuje praksu u renomiranim hrvatskim tvrtkama, sedmu je godinu spojio studente s poslodavcima i realnim sektorom.

Lentismed - iz medija