Priče naših korisnika

Ovdje ćemo dijeliti riječ korisnika kroz njihove priče koje nas mogu inspirirati u zauzimanju za sebe i ugrađivanju pozitivnih stavova u naš život.

Uspješne priče naših korisnika

Na ovim stranicama ćemo dijeliti riječ korisnika kroz uspješne priče koje mogu inspirirati u zauzimanju za sebe i ugrađivanju pozitivnih stavova u naš život. Ispričat ćemo uspješne priče naših korisnika kako su im vrijednosti koje s njima dijelimo i sami proizvodi pomogli u nadilaženju svakodnevnih izazova.

Jedna od postavki naše misije je poduzimanje aktivnosti koje unaprjeđuju vrijednosti i poboljšavaju život u društvu, jer smatramo da je međusobna potpora važan temelj za ostvarivanje pojedinačnih i društvenih ciljeva. Težnja nam je biti pouzdan i odgovoran član šire društvene zajednice koji svojim poslovanjem vodi brigu na ekološkoj, društvenoj, i ponajprije humanitarnoj razini.

U okviru mogućnosti kontinuirano se trudimo stajati kao potpora uz naše korisnike. Stoga podupiremo sportske udruge invalida i  klubove da bi im svojim donacijama olakšali ili omogućili uvjete rada, odnosno treninga.

Pozivamo sve koji su svoja iskustva spremni podijeliti i pomoći drugima u sličnoj situaciji da nam pišu na lentismed@lentismed.com ,   a mogu nam se javiti i ovdje ili na našu Facebook stranicu kako bi naša zajednica bila mjesto interakcije i podrške.