O nama

Poslovna filozofija Lentismeda je vrlo jednostavna, a počiva na konceptu “unaprijedimo život” kroz razvoj medicinskih pomagala i usluga kao odgovor na izazove s kojima se suočavaju naši klijenti.

Naša poslovna filozofija

Poslovna filozofija Lentismeda je vrlo jednostavna, a počiva na konceptu “unaprijedimo život” kroz razvoj medicinskih pomagala i usluga kao odgovor na izazove s kojima se suočavaju naši klijenti. Vjerujemo da i na najzahtjevniji problem postoji način njegova rješavanja ili ublažavanja njegovih posljedica. Takva su i rješenja koja pružamo;  jednostavna i unaprjeđuju kvalitetu našeg života. Ovim se principom povodimo kojih nam je uspjelo stvoriti reputaciju izvrsnosti. On umnogome definira način na koji tretiramo naše zaposlenike, klijente i poslovne partnere, a predstavlja i polazišnu točku za sve naše buduće pothvate.

Temelj našeg uspjeha je u aktivnom slušanju, prepoznavanju potreba i djelovanju čime unaprjeđujemo život naših korinsika pružajući jednostavniju svakodnevnicu osobama s vrlo osobnim i intimnim medicinskim potrebama.

Kontinuirano unaprjeđujemo postavljene standarde u suradnji s našim korisnicima, medicinskim osobljem i poslovnim partnerima. Predano radimo oslanjajući se na naših pet vrijednosti:

KorisniciPrimarni fokus svih naših aktivnosti je poboljšanje života naših korisnika

KvalitetaPermanentno unaprjeđujemo kvalitetu naših usluga, proizvoda i svih ostalih elemenata našeg poslovanja

Znanje – Aktivno slušamo, učimo, inoviramo i educiramo se

IntegritetSve poslovne aktivnosti vodimo prema najvišim etičkim i moralnim standardima

Društveno odgovorno poslovanjePoslujemo kao željeni poslodavac, socijalni partner i prijatelj prirode

Krajnji smisao našeg rada je da nas nagradite vašim osmijehom kada nadiđemo vaša očekivanja jer mi vjerujmo da uvijek postoji bolji način.

Vaše nam je povjerenje od iznimne važnosti stoga smo ga uvijek spremni graditi otvorenom komunikacijom. Naš tim uvijek Vam je na raspolaganju za sva pitanja ili potrebne savjete.

Lentismed logo u vektorima