Naša poslovna filozofija

Poslovna filozofija Lentismeda je vrlo jednostavna, a počiva na konceptu “unaprijedimo život” kroz razvoj medicinskih pomagala i usluga kao odgovor na izazove s kojima se suočavaju naši klijenti. Vjerujemo da i na najzahtjevniji problem postoji način njegova rješavanja ili ublažavanja njegovih posljedica. Takva su i rješenja koja pružamo; jednostavna i unaprjeđuju kvalitetu našeg života. Ovim se principom povodimo što nam je uspjelo stvoriti reputaciju izvrsnosti. On umnogome definira način na koji tretiramo naše zaposlenike, klijente i poslovne partnere, a predstavlja i polazišnu točku za sve naše buduće pothvate.
Misija

Svojim djelovanjem inspirirati i poticati na aktivni životni stil te unaprijediti živote mnogih.

Mi u Lentismedu smo zajednica kolega koji blisko surađuju i žive po načelima koja dijelimo – aktivno se trudimo danas kako bismo ostvarili bolje sutra za naše korisnike i širu zajednicu. To nas samoostvaruje te unaprjeđuje i naše živote. Vjerujemo kako svojim primjerom možemo podsjetiti i potaknuti mnoge na aktivni životni stil koji se odlikuje kroz mentalnu, fizičku aktivnost i onu orijentiranu prema bližoj zajednici koja se stvara svakim našim djelovanjem. Naš izbor je kontinuirano učenje, slušanje i razumijevanje kako bismo osigurali najbolja urinarna rješenja.

Vizija

Biti 1. izbor korisnika u očuvanju zdravlja pružajući rješenja oblikovana njihovim potrebama.

Želimo svim našim budućim korisnicima osigurati prednosti kojima se trenutno koriste naši postojeći korisnici. Želimo biti 1. izbor kao partner u očuvanju zdravlja svima koji imaju potrebu za sigurnim, jednostavnim i diskretnim urinarnom rješenjem koji podržava njiho aktivni životni stil. Upornim zalaganjem i predanošću želimo pokazati da je moguće ostvariti ciljeve i da je aktivni način života (mentalni, fizički – u okvirima mogućeg te socijalni) ono što najviše ispunjava i podiže kvalitetu življenja. Podržavamo svakog u njegovim aktivnostima koje provodi u skladu sa svojim mogućnostima i kroz koje se ostvaruje.

Temelj našeg uspjeha je u aktivnom slušanju, prepoznavanju potreba i djelovanju čime unaprjeđujemo život naših korisnika pružajući jednostavniju svakodnevnicu osobama s vrlo osobnim i intimnim medicinskim potrebama.

Vrijednosti

  • Slušanje i razumijevanje je ono što nas predstavlja u odnosu na naš rad i krajnji rezultat, a naši korisnici prepoznaju da je ova vrijednost ugrađena u naša rješenja. To je obično ‘ono nešto’ kao odraz kvalitete koja čini osjetnu razliku jer korisnika I njegove potrebe postavljamo u središte naše pažnje.
  • Integritet i povjerenje najbolje mogu potvrditi naši vjerni korisnici i poslovni partneri kroz odnose povjerenja, vjerodostojnosti, konzistentnosti poslovanja i kvalitete.
  • Strast za unaprjeđenjem je težnja za postizanjem izvrsnosti jer vjerujemo da kontinuiranim unaprjeđenjem, učenjem i pogledom prema naprijed možemo učiniti značajna pomake u životima naših korisnika, kao i u našim životima.
  • Odgovornost prema našim korisnicima, poslovnim partnerima, djelatnicima i široj društvenoj zajednici je naš doprinos sveukupnom djelovanju tvrtke.