Kvaliteta

Certificirani sustav upravljanja kvalitetom  dokazuju naše usmjerenje ka kvaliteti i zadovoljstvu korisnika naših medicinskih proizvoda. Jednako tako obvezuju nas na kontinuirano unaprijeđenje poslovnih procesa, proizvoda i zaposlenika.

Kvaliteta

ISO 9001 pruža model za naš sustav upravljanja kvalitetom koji promovira usvajanje procesnog pristupa naglašavajući zahtjeve, dodanu vrijednost, djelovanje procesa, učinkovitost i kontinuirana poboljšanja.

ISO 13485 je norma za sustav upravljanja kvalitetom u industriji medicinskih proizvoda. Ona specificira naše zahtjeve za sustav kvalitete u kojem dokazujemo svoju sposobnost u isporučivanju medicinskih proizvoda, te da usluge povezane s tim možemo konzistentno ispunjavati zahtjeve korisnika i odgovarajuće zakone i propise.

ISO 50001 osigurava da naša organizacija ima zdrav sustav upravljanja energijom, s ciljem smanjenja utroška energije i utjecaja na okoliš.

ISO 14001 pruža nam okvir za postizanje poboljšanja u području djelovanja na okoliš u skladu s vlastitim usmjerenjima i politikama zaštite okoliša.

POLITIKA SUSTAVA UPRAVLJANJA

LENTISMED d.o.o. obvezuje se pružati usluge i proizvode poštujući odgovarajuće interne, nacionalne i međunarodne norme i propise koji se odnose na kvalitetu, zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Mi uvijek nastojimo nadići očekivanja korisnika bezrezervno ulažući u kvalitetu naših proizvoda, njihovu pouzdanost i sigurnost korištenja.Zato, posvećeni smo kontinuiranom održavanju i unaprjeđivanju učinkovitosti našeg sustava upravljanja, usklađeni smo sa svim zakonskim i ostalim zahtjevima koje možemo primijeniti te isporučiti izvrsnost našim korisnicima kroz naše proizvode, procese, usluge i odnose.

Takva predanost je duboko ugrađena u naše vrijednosti poslovanja kao i temelj u daljnjem uspješnom rastu. Kvaliteta nam je od vitalnog značenja za sve što radimo i tu nemamo kompromis. Politika sustava upravljanja