Obavijest o normalnom i redovnom funkcioniranju poslovanja i isporuci katetera

Coronavirus-1200x800

Želimo obavijestiti sve naše korisnike i poslovne partnere kako će se naše poslovanje nastaviti odvijati nesmetano unatoč novim okolnostima izazvanim epidemijom COVID-19 (korona) virusom.

Osigurali smo uvjete za uspješno obavljanje svih poslovnih funkcija. Ono što će posebno zanimati naše korisnike – opskrba kateterima i naša podrška je dostupna kao i dosad, unatoč činjenici da smo uredski dio poslovanja prebacili na rad kod kuće.

Provedbom navedene odluke se nastojimo maksimalno pridržavati uputa o smanjenju socijalnih kontakata i posljedičnom smanjivanju mogućnosti širenja epidemije. Obzirom djelujemo u zdravstvenoj domeni i prioritet nam je svojim rješenjima i proizvodima unaprjeđivati zdravlje naših korisnika, također prioritetom smatramo i zdravlje naših djelatnika, kao i cijele zajednice. Stoga vjerujemo kako ćemo i svojim primjerom doprinijeti što skorijoj stabilizaciji situacije.

Iz navedenog razloga, pozivamo i naše korisnike da prate i slijede preporuke HZJZ-a oko razvoja situacije. Važno je osvijestiti kako odgovornim postupanjem, osim zaštite sebe i svojih bližnjih, štitimo društvo u cjelini, a posebno osobe iz starijeg dijela populacije i one koje su više izložene riziku od težih oblika oboljenja izazvanih COVID-19 virusom.

U slučaju bilo kakvih pitanja dostupni smo u redovnom radnom vremenu te nas možete kontaktirati na navedenim kontaktima kako slijedi;

Tel: +385 1 558 4259

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

FB stranica: https://web.facebook.com/lentismedCRO/

Važnost zdrave prehrane nakon ozljede kralježnične...
Lentismed – radionica ”Kateterizacija mokraćnog mj...