Lentismed – radionica ”Kateterizacija mokraćnog mjehura” na Medicinskom fakultetu u Splitu

lentis_blog_split_001-1200x800

U Hrvatskoj svake godine oko stotinjak osoba doživi ozljedu kralježnične moždine te posljedično postaju osobe s invaliditetom kojima je potrebna rehabilitacija te vrlo često kateterizacija mokraćnog mjehura.

U cilju podizanja svjesnosti o važnosti ovakve edukacije KBC Split i Medicinski fakultet Split organizirali su Tečaj trajne medicinske izobrazbe, od 14.2. do 15.2. gdje su domaći i strani liječnici razmijenili svoja iskustva i znanje o zbrinjavanju i rehabilitaciji osoba s ozljedom kralježnične moždine.

Cilj edukacije bio je potaknuti bolju skrb za pacijente nakon ozljede i rehabilitacije.
Prepoznajemo važnost ovakvih edukacija i podržavamo njihovo organiziranje te smo se rado odazvali na događaj i održali dvije radionice na temu "Kateterizacija mokraćnog mjehura".

Radionicu "Kateterizacija mokraćnog mjehura" je vodila medicinska sestra s višegodišnjim iskustvom koja je sudionicima objasnila postupak kateterizacije na muškim i ženskim modelima te je svaki sudionik imao priliku individualno isprobati postupak koristeći naše intermitentne katetere.

Osim radionice, predstavili smo svoj portfelj proizvoda za intermitentnu kateterizaciju i na taj način smo zaokružili svoje predstavljanje.

Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu te se nadamo budućoj suradnji na sličnim projektima.

Obavijest o normalnom i redovnom funkcioniranju po...
Lentismed na najznačajnijem svjetskom medicinskom ...

Moglo bi vas zanimati