Featured 

Lentismed na najznačajnijem svjetskom medicinskom sajmu – MEDICA 2019

IMG-20191119-WA00121

Svaki nastup na medicinskim sajmovima i kongresima je vrijedno iskustvo, stoga nas svake godine uvijek posebno veseli sudjelovati na Medici, najznačajnijem medicinskom svjetskom sajmu.

Profesionalcima i stručnjacima u svijetu medicinskih proizvoda je ovakva platforma ključno mjesto susreta za razmjenu znanja i ostvarivanje te produbljivanje poslovnih partnerstva. Ovdje tvrtke i organizacije dolaze pokazati svoja najnovija dostignuća po pitanju razvoja naprednih medicinskih uređaja i pomagala. Ozbiljnost nastupa se dokazuje suvremenim medicinskim rješenjima i inovacijama koje tvrtke sa sobom donose iz svih krajeva svijeta.

I ove godine smo s velikom pažnjom pristupili prezentaciji naših urinarnih rješenja. Zahvaljujući ulaganju u znanje i svom razvojnom odjelu te prateći zahtjeve tržišta i korisnika kao i primjeni suvremenih materijala i tehnologija razvili smo novu generaciju proizvoda u niši rješenja za kateterizaciju te stali uz bok velikim svjetskim imenima u industriji.

Osim samih rješenja, veliku je pažnju privukao i naš štand. Cijeli je nastup zaokružen dizajnom štanda koji jezikom vizualne komunikacije priča priču našeg brenda. Priča u okosnici čuva beskompromisno unaprjeđivanje kvalitete proizvoda i promiče dijalog s korisnicima, sve u cilju osiguravanja njihovog boljeg sutra.

Lentismed – radionica ”Kateterizacija mokraćnog mj...
I ove godine odlično na Rehacare-u 2019

Moglo bi vas zanimati