Lentismed na EAU19 kongresu u Barceloni

specijalisti-urolozi-1200x800
Nastavljamo uspješan niz nastupa na svjetskim medicinskim sajmovima i kongresima te nakon sajmova Rehacare i MEDICA 2018 sudjelujemo i izlažemo na EUA19, najznačajnijem stručnom i znanstvenom događanju Europske asocijacije urologa koje svake godine okuplja 15.000 liječnika, specijalista urologije.

Uz brojna zanimljiva stručna predavanja, na kongresu i pratećem sajmu su predstavljena najnovija znanstvena i tehnološka dostignuća u području urologije.

S ciljem aktivnog sudjelovanja i doprinosa našoj niši specijalizacije kao i ovom događanju, razmijenili smo znanja sa stručnjacima i specijalistima urologije te predstavili svoje proizvode – urinarne intermitentne katetere. Naša orijentacija prema ulaganju u znanje te ugrađivanju istog u svoje proizvode rezultirala je isticanjem naše nove serije katetera među stručnom javnošću.

Stručna je javnost prepoznala vrhunsku kvalietetu proizvoda i spremno pružila podršku plasiranju Lentismed katetera na europsko tržište. Posebno nas veseli što će upravo naši postojeći korisnici u Hrvatskoj i Sloveniji imati priliku prvi se uvjeriti u sve prednosti novih proizvoda koje ćemo uskoro plasirati.

Uz navedeno, ponosni smo i na činjenicu da smo svojim nastupom kao jedina hrvatska tvrtka promovirali i brendirali našu zemlju koja, iako relativna mala u svjetskim okvirima, je svoj značaj pokazala kroz kvalitetu i stručnost koji su ključ koji otvara sva vrata, ili tržišta.

Link na službene stranice EAU19:

https://eaucongress.uroweb.org/
Iskustvo zlata vrijedi 2019
Urinarne infekcije kod žena

Moglo bi vas zanimati