I ove godine odlično na Rehacare-u 2019

Tim-RTS

Rehacare je najveći internacionalni medicinsko-rehabilitacijski sajam takvog tipa koji opkuplja 700 izlagača iz 40 zemalja. Posvećen je i ove godine ljudima koji se susreću s fizičkim poteškoćama, kao i onima u starijoj životnoj dobi s fokusom na njihove potrebe i unaprjeđenje kvalitete života.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog nastupa na sajmu Rehacare 2018, ove godine smo ostali ugodno iznenađeni. Naš nastup na ovogodišnjem Rehacare-u 2019 je bio još bolji nego prethodni, u smislu kvalitete ostvarenih kontakata i ispunjenih priika za otvaranje partnerstva.

O brojnim prilikama dovoljno govore brojevi koji kažu da Rehacare posjeti preko 50.000 posjetitelja. Iako je naravno važnija ona priča koja stoji iza brojeva, a priča o konkretnim susretima i ljudima. Bilo je u ova četiri dana zanimljivih druženja s korisnicima kojima smo predstavili naše proizvode i nadamo se pomogli s korisnim informacijama.

Sretni smo što smo na našem štandu ugostili i dugogodišnje drage partnere te upoznali nove.

Studenti s Lentismed timom

Vesele trenutke smo proveli i s mladim predstavnicima medicinske struke i socijalnog rada koji su se s velikim zanimanjem upoznali s našom poslovnom filozofijom i proizvodima koji dugi niz godina unaprjeđuju kvalitetu života naših korisnika.

Unatoč tome što je bilo prilično intenzivno, kući se vraćamo napunjenih baterija, ispunjeni i puni dojmova te ideja kako biti još bolji iduće godine.

Lentismed na najznačajnijem svjetskom medicinskom ...
Iskustvo zlata vrijedi 2019

Moglo bi vas zanimati