Ivica Vujica, Zagreb

Ovakve pozitivne priče o nadilaženju prepreka mogu nam poslužiti kao izvor inspiracije.

Ivica Vujica, Zagreb

Prva priča koju ćemo podijeliti je  priča našeg korisnika gospodina Ivice Vujice.

Gospodin Ivica je aktivni član zajednice koji se istaknuo radom i svojim doprinosom u sportu, kojem se posvetio nakon ozljede zadobivene u ratu kao branitelj. Već 20-ak godina se osobno bavi raznim sportovima, s fokusom na košarku, a poznat je kao predsjednik Saveza košarkaškog kluba invalida.

Uz to, aktivan je kao organizator i trener Košarkaškog kluba invalida Zagreb, te je aktivan i u Udruzi ratnih vojnih invalida koja se zalaže za poboljšanje statusa i života članova svoje zajednice. Kroz udrugu si međusobno pomažu na različite načine poput organizacije liječenja pojedinih članova.

U sportskoj udruzi i klubu, g.Ivica je posvećen svim poslovima koji osiguravaju aktivan rad kluba – od administrativnih zadataka, brige oko financija, organiziranja turnira i utakmica, organizacije prijevoza. Njegov najveći doprinos zajednici prepoznaju članovi kluba i sportaši koje trenira.

Važno je istaknuti da sve navedene aktivnosti gospodin Ivica provodi na volonterskoj bazi, jer kako kaže ‘zadovoljstvo članova kluba mi je najveća nagrada’.

Ovo je pravi primjer gdje dobra volja i pozitivan stav ne poznaju prepreke, pa je  zahvaljujući g. Ivici i njegovim članovima već 20-ak godina klub mjesto koje spaja sportske interese, prijateljstva i druženja.

Ovakve pozitivne priče osim što inspiriraju svojm snagom iskazanom u svladavanju prepreka za dobrobit zajednice, a ne samo usmjerenjem na vlastite i pojedinačne ciljeve, prepoznali smo i mi.

Kako bi ovakvih uspješnih priča bilo što više, uključili smo se s donacijama prema sportskim klubovima iz Saveza. S gospodinom Ivicom, također njegujemo i osobni odnos, i drago nam je što je kao korisnik naših pomagala prepoznao i vrijednosti do kojih držimo.

Posebno nas veseli, motivira i ponosni smo činjenicom što naši predani djelatnici osobnom i brižnom potporom grade odnose povjerenja i prijateljstva. Zahvalni smo što nam korisnici pružaju priliku biti dio njihovih života kao u slučaju gospodina Ivice kojem zahvaljujemo na prijateljstvu i želimo puno sportskih i životnih uspjeha.